Kiinalaiset keksivät ruudin ja Italialaiset pizzan. Onko sinulla mielessäsi suuri maailmaa muuttava keksintö tai hieman pienempi oivallus?

Ellet tiedä miten edetä oivalluksellasi kanssa, tule juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa ja me neuvomme sinulle suunnan päästäksesi eteenpäin. Matka menestykseen voi olla pitkä ja kivinen. Halutessasi kuljemme yhdessä polun pehmeämpää reunaa perille asti. Reitin varrella on myös hyvä välillä pysähtyä taukopaikalle ja hyödyntää Trekeksin monipuolista asiantuntijaverkostoa.

Päästetään ideat lentoon!

Tästä se alkaa...

1. oivallus

Sinulla on idea tai oivallus, joka ratkaisee ongelman - vaikka ihan pieneltä tuntuvan.

2. pika-arvio

Keskustele oivalluksesta asiantuntijamme kanssa kahden luottamuksellisesti.

3. asiantuntijat

Toteutuskelpoiset oivallukset pääsevät monialaisen asiantuntijaryhmän arvioitavaksi.

4. ohjaus

Saat avun keksintösi suojaamiseksi, myytäväksi eteenpäin tai liiketoiminnan aloittamiseksi.

Haluat asiantuntijan mielipiteen

Jos mahdollista, lataa alla olevat pdf-lomakkeet koneellesi ja täytä ne joko tietokoneellasi tai käsin tulostamisen jälkeen. Ota tulosteet mukaan esittelyyn. Jos et voi tulostaa lomakkeita, lähetä ne täytettynä sähköpostilla info@trekeksi.fi. Jos olet täyttänyt lomakkeen valmiiksi ennen esittelyä, jää meille enemmän aikaa itse keksinnölle. 

Salassapitosopimus tehdään aina suojaamaan sekä keksijää että Trekeksin asiantuntijoita epäselviltä tilanteilta. Huomaathan, että jos haluat esitellä ideasi puhelimessa tai sähköpostissa, kirjallista sopimusta ei välttämättä ole tehty. Myös tässä tapauksessa asia käsitellään luottamuksellisesti.

Keksinnön esittelylomake sopii suurimpaan osaan ideoista/keksinnöistä kertomaan perusasiat. Varaudu esittelemään keksinnöllisyys myös muilla keinoin esim piirrosten, videoiden jne avulla. 

Lomake esittelyn varaamiseksi

Jäseneksi liittyminen

Liittymällä jäseneksi saat asiantuntijapalveluja maksutta ja verkostoidut keksijöiden ja alan asiantuntijoiden kanssa mm. keksintöihin liittyvissä tapahtumissa.

Trekeksi Osuuskunta

c/o Pauli Lagerstedt, Kyyninkatu 9 A 2, 37100 Nokia  |   info@trekeksi.fi  |   Facebook: @trekeksi